'

NY LØSNING TIL ANALYSE AF BRINTS SAMMENSÆTNING OG KVALITET

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Ny løsning til analyse af brintkvalitet og sammensætning

brint anlæg med instrumentering illustration

16.04.24

Vi har glædet os til at dele en ny og banebrydende løsning inden for gasanalyse af brint! Den er udviklet i forbindelse med et projekt, hvor målet var at udvikle en fuld analysecontainer til måling af brints sammensætning og kvalitet. Setuppet er optimeret til at være markedets bedste, og den fulde løsning skal sikre renheden af brinten, som kunden ønsker.

BEHOVET FOR EN LØSNING
For at vi på sigt kan bruge brint, som vi i dag bruger andre energiformer, skal vi sikre at gaskvaliteten lever op til strenge krav om renhed og sammensætning. Derfor var der behov for en løsning, der kan måle hurtigt, præcist og med sensorer, der ikke driver i sine målinger.

LØSNINGENDYNAMIQ-XAURORA OG XMTC
Applikationen kræver en sammensætning af ultrahurtige og pålidelige gasanalysatorer. Derfor blev tre analysatorer fra producenterne, Panametrics og QMicro udvalgt til opgaven. Gasanalysatorerne er indbygget i et analyseskab, som sidder inde i containeren.

QMIRCO DYNAMIQ-X:
DynamiQ-X er en gaskromatograf designet til at bestemme brint-, ilt-, og nitrogenkoncentrationer. Gaskromatografen sikrer hurtige målecyklusser med en ekstremt lille intern volumen, hvilket muliggør analysetider på omkring 45 sekunder.

PANAMETRICS AURORA:
Laserfugtsensoren, Aurora er kendt for sin hurtige og præcise måling. Den sikrer valide målinger uden at drive, hvilket er afgørende for at opretholde pålideligheden samt eliminerer behovet for at sende sensorer til ekstern kalibrering.

PANAMETRICS XMTC:
XMTC er en termisk ledningsevneanalysator, der anvender binærgasprincippet. Analysatoren reagerer hurtigt på ændringer i gassammensætningen, hvilket gør den ideel til ekstra måling for gaskromatografen.

INPUTS TIL DIT PROJEKT?
I projektet sikrer state of the art udstyr valide målinger, og rammerne for et komplet gasanalysesetup til brint er dermed dannet. Vi er stolte over at være med på rejsen, og vi prioriterer udviklingsprojekter som disse højt. Du er meget velkommen til at tage fat i os, hvis du sidder med et projekt og mangler inputs, så du kan få den rådgivning og instrumentering, der får jer i mål.

TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.