'

BH Panametrics DigitalFlow™ DF868

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Produkter / Flowmåling / Ultralyd clamp-on væske / BH Panametrics DigitalFlow™ DF868

Stationær clamp-on ultralyds flowmåler GE Panametrics DigitalFlow™ DF868

En fremragende ultralydsflowmåler til permanent installation på både enkle og avancerede applikationer. Flowmåleren kan leveres med en eller to flow-kanaler, afhængigt af brugerens krav.

For yderligere information om produkterne, kontakt Rasmus Rossen Kristensen på tlf. 31171615

Generelle oplysninger

BH Panametrics DigitalFlow™ DF868 egner sig til permanent installation på både enkle og avancerede applikationer. Flowmåleren har en IP 66 kapsling med et digital display og et beskyttet, men let tilgængeligt tastatur. BH Panametrics DigitalFlow™ DF868 måler lydens hastighed i det aktuelle medie, og skal anvendes til koncentration overvågnings applikationer.

Flowmåleren kan leveres med en eller to flow-kanaler, afhængigt af brugerens krav. Er flowmåleren udstyret med et enkelt sæt sensorer, kan den måle flowet i røret. Ved at bruge to sæt sensorer, kan flowmåleren overvåge to rør på samme tid. Alternativt kan begge sæt installeres på samme rør, og ultralyds flowmåleren anvendes på den måde som multipath måler.

Ved hjælp af clamp-on PT 100 sensorer er den fast installerede ultralydsflowmåler også i stand til at måle temperaturen på væsken, og den kan derfor beregne termisk energiforbrug. Dette gør, at flowmåleren også kan anvendes til termisk energimåling f.eks. på HVAC (varme-, ventilations- og klimaanlæg) systemer. Udover PT 100 temperatur-input kan flowmåleren også tilbyde valgfri proces input (aktuelle) og output (nuværende, digital åben kollektor og digital relæ).

Derudover kan BH Panametrics DigitalFlow™ DF868 også bruges til tryk, temperatur og viskositet kompenseret flowmålings-systemer. BH Panametrics clamp-on ultralydsflowmåler er desuden udstyret med en positioningsassistent, hvorigennem sensor-positionering er blevet nemmere end nogensinde før.

DigitalFlow™ DF868 indeholder flere produktnyheder, såsom et grafisk display, der giver brugeren mere information om måleren og en diagnostisk skærm med en digital oscilloskop funktion.

Egenskaber og fordele

For proces temperaturer fra -30 ° C til +200 ° C Intern datalogger
AC eller DC, batteri og solcellepanel strømforsyning Unik akustisk sensor positionerings assistent
Meget præcis: + / – 0,5% på strømningshastighed Intuitiv instrument menu
Til alle almindeligt anvendte rørmaterialer Let at programmere via opsætningsguiden
Rørdiameter fra 10 mm til over 3.000 mm Robust flowmålerkabinet og sensorhoveder
En eller to kanals flowmåler Termisk energiforbrug måling
Tovejs flowmåling Ex godkendt version
Densitet / koncentrationsmåling option Proces input og output muligheder

Datalogger og serielt interface

BH Panametrics DigitalFlow™ DF868 kan udstyres med en intern datalogger, som er tilgængelig i to størrelser 43.000 sæt data. Når den bestilles med en datalogger, leveres flowmåler også med BH Panametrics software. Dette gør det muligt for brugeren at hente og visualisere strømdata på en computer, enten efter måling eller i realtid ved hjælp af terminal funktion. 

Derudover er en valgfri RS 485 interface til rådighed, som kan aktiveres for Modbus-protokol kommunikation. 

På grund af de forskellige proces input, output, og seriel kommunikation optioner kan BH DF868 nemt anvendes i automatiserede proces overvågnings-og styresystemer. 

BH Panametrics DigitalFlow™ DF868 clamp-on sensorernes kraftige kabelrør sikre ekstrem robusthed og enheden kan fremstilles med et rustfri stål hoved.

Måleteknologi

Alle BH Panametrics clamp-on ultralyds flowmålere anvender ultralyd transit-time måleteknologi. Dette gør det muligt for instrumenter at levere meget præcise og pålidelige flowdata for næsten enhver form for væske uanset dens elektriske ledningsevne.

Download datablad

Søg efter produkter

Generic filters
Exact matches only 

Kontakt

For yderligere information kontakt Rasmus Rossen Kristensen på tlf. 31 17 16 15

Ultralyd clamp-on væske

  KURSER

  Videndeling som fundament
  for de bedste løsninger.

  TIL KURSER

  TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

  Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
  På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.