'
4-gasdetektor – GfG G450

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Produkter / Gasdetektering / Bærbar gasdetektering / G450 4-gasdetektor - GfG

G450 fra GfG –
4-gasdetektor 

Microtector II G450 multigasdetektor kan overvåge op til 4 gasser samtidigt.

For yderligere information om produkterne, kontakt Steffen Rasmussen på tlf. 28686113

Den robuste Microtector II G450 multigasdetektor kan overvåge op til 4 gasser samtidigt: 

 • ilt (O2)
 • svovlbrinte (H2S)
 • kulilte (CO) og 
 • brandfarlige gasser (CH4).

Den er udviklet specielt til personlig beskyttelse mod gasfarer og klipses fast på arbejdstøjet. Et stort, farvet grafisk display viser tydeligt alle data. Displayet kan drejes 180° ved blot at trykke på en knap. Det gør displayet let at læse, selvom detektoren sidder i bæltet. Zoom-funktionen gør de enkelte måleværdier let læselige og viser yderligere oplysninger om den valgte gas.

Microtector II G450 er certificeret til EN 60076-29-1- (brændbar gas performance) EN 50104 (ilt), EN 45544-1 (giftig) og EN 45544-2 (giftig).

Innovativt alarmsystem

Microtector II G450 har akustiske, visuelle og vibrationsalarmer for farlige gasser. Displayet skifter farve som et trafiklys fra grøn over orange til rød og sikrer en sikker advarsel om overskredne alarmgrænser. De lyse blinkende lysdioder giver ekstra sikkerhed. Den ekstremt højlydte alarm giver advarsel selv i støjende miljøer som maskinrum.

Prisbelønnet funktionalitet

Microtector II G450 er den første gas detektor, som fik den kendte “Red Dot Design Award”. Red Dot står for høj designkvalitet samt graden af innovation, holdbarhed, funktionalitet og selvforklarende kvalitet.

Designet til daglig brug

Det funktionelle og vandtætte hus (IP67) i et slagfast gummieret kabinet opfylder alle krav til barske miljøer. Afhængig af alarmhyppighed og alarmvarighed er den operationelle tid op til 30 timer. Strømforsyningen er leveret af enten et genopladeligt NiMH batteri eller Alkaline batterier.

Overblik fordele

 • Lille, let og pålidelig
 • For ilt (O2), svovlbrinte (H2S), kulilte (CO) og brændbare gasser (CH4)
 • Innovativ visuel alarm system med farveskift på display og blinkende LED
 • Ekstrem høj alarm 103 dB (A) for optimal personlig beskyttelse
 • Flip-flop display med zoomfunktion
 • Lang driftstid op til 30 timer
 • Robust vandtæt hus (IP67)
 • Påbygnings-motorpumpen med sin egen uafhængige strømforsyning (option)
 • Dockingstation til hurtig og nem bump test og justering, opladning og dokumentation (option)

Optioner og ekstraudstyr

Datalogger (option)

Datalogger registrerer gaskoncentrationer og alarmer over en periode på op til 50 timer. Disse data kan overføres til en pc, hvor de kan vises og evalueres. Dataloggeren har en lagerkapacitet på 1800 målepunkter pr. gas. Lagringsinterval og mode (gennemsnit, peak, øjeblikkelige værdier) er individuelt programmerbare.

Påmonteret motoriseret pumpe (ekstraudstyr)

Til utilgængelige områder, såsom tanke og beholdere, som kan indeholde giftige gasblandinger, kan G450 med G400-MP1 pumpe vær til rådighed og hente en gasprøve op til 100 meter væk.

Pumpen og røret er fastgjort let, og med sin egen strømforsyning påvirker de ikke den operationelle tid af instrumentet. Enten et genopladeligt NiMH batteri eller alkaliske batterier er tilgængelige.

Andre muligheder

Strømforsyningsmuligheder

Strømforsyningen leveres af enten et genopladeligt NiMH batteri eller Alkaline batterier. Afhængig af alarmhyppighed og alarmvarighed er den operationelle tid er op til 30 timer.

Et NiMH batteri med Ex-sikker LED giver en indbygget lommelygtemulighed. NiMH-batterier kan være fuldt opladede på mindre end 4 timer med drop-in-lader (ekstraudstyr). Yderligere opladningsmulighed er smart-oplader-dæksel, dockingstation eller cigartænder-oplader.

Fastgørelsesmuligheder

Gasdetektoren kan fastgøres på brugerens tøj med en holdbar krokodilleclips. En bælteclips er også tilgængelig. 

Omfattende tilbehør

Forskelligt tilbehør muliggør individuel tilpasning til personlige behov. Tilbehøret gør Microtector II G450 til et nyttigt og komplet instrument i det daglige arbejde med brændbare og giftige gasser.

Dockingstation DS400

Den innovative Dockingstation DS400 er et komplet instrument management system, der giver brugeren reducerede omkostninger og tid til at udføre funktionel test (Bump tests), kalibrering og dokumentation. DS400 er kompakt, bærbar og kræver ikke en pc for at fungere.

Når G450 indsættes i DS400, er detektoren automatisk bump-kontrolleret. Alarmfunktioner er testet for at sikre korrekt drift, som supplement testes sensorernes reaktion. Kalibreringsrapporter kan printes ud fra DS400 (via PC). Alle data registreres på et hukommelseskort, og data overføres fra detektoren til DS400. Dataene kan derefter overføres til PC via et USB-kabel og indlæses direkte i Excel.

DS400 bruger enkle lyskrydsindikatorer til orientering om detektorens status. DS400 sikrer, at dine detektorer altid er parate og i en sikker tilstand med minimale omkostninger.

Download datablad

Søg efter produkter

Generic filters
Exact matches only 

Kontakt

For yderligere information, kontakt Steffen Rasmussen på tlf.: 2868 6113

Bærbar gasdetektering

  KURSER

  Videndeling som fundament
  for de bedste løsninger.

  TIL KURSER

  Magnetiske flowmålere

   Salgs- og leveringsbetingelser

   Læs om vores betingelser for salg og levering.

   Gå til Salgs- og leveringsbetingelser

   TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

   Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
   På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.