'

VPG Micro Measurement – System 7000

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

System 7000 – Dataindsamling

Stabil, præcis og støjsvag signal conditioning.

For yderligere information om produkterne, kontakt Rasmus Rossen Kristensen på tlf. 31171615

Micro-Measurements System 7000 bygger på flere års erfaring med systemerne 4000, 5000 og 6000. Hardwaren er således designet til at inkorporere alle funktioner, der kræves til præcisionsstøjmåling med høj kanaltæthed. Strain-gauges, strain-gaugebaserede transducere, termoelementer, LVDT’er og andre sensorer med højspændingsudgang kan kombineres i grupper på otte 8, med maksimalt 128 kanaler. Ethernet-interface muliggør fleksibel placering af scannere og flere scannere kan let synkroniseres ved hjælp af et enkelt synkroniseringskabel (maksimal længde 100 meter). Et system kan være konfigureret med et stort set ubegrænset antal sensorer. 

System 7000 er et højtydende dataindsamlingsinstrument med målenøjagtighed på ± 0,05% af fuld skala. Hvert sensorkort bruger en 24-bit analog-digital-konverter, der understøtter 0,5 mikrostrain-opløsning. Scan hastigheder på op til 2048 prøver pr. sekund er tilgængelige for samtidig aflæsninger af alle sensorindgange.  Systemet understøtter elektronisk valgbare modstande for brokoblinger, der gør det muligt at vælge mellem mellem 120-, 350- og 1000 ohm.

Er du interesseret i at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Rasmus Rossen på tlf. 31171615, skrive til os på info@hhinstruments.dk eller udfylde formularen til højre.

Du er også velkommen til at downloade databladet nedenfor.

Download datablad

Søg efter produkter

Generic filters
Exact matches only 

Kontakt

For yderligere information, kontakt Rasmus Rossen Kristensen på tlf. 31 17 16 15

Strain gauge forstærkere og dataopsamling

    TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

    Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
    På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.