'
Kurser

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Kurser

KOMMENDE GRATIS KURSER

Der er ikke nogle kurser pt., men følg os på LinkedIn hvor vi laver opdateringer omkring kommende kurser.

Vidensdeling som fundament for de bedste løsninger

I HH Instruments prioriterer vi kurser højt. Vores egne medarbejdere bliver sendt på skolebænken hos leverandørerne, og vi fokuserer selv på at uddanne vores kunder. 

Vi har gennem en årrække afholdt gratis flowkurser. Hensigten med disse kurser er at klæde vores kunder på til at gennemføre målinger på egen hånd og give en grundlæggende forståelse for principperne inden for måling. 

Har I brug viden inden for flow måling, pressostater, fugtmåling eller andet inden for instrumentering/måleudstyr, så er I altid meget velkomne til at kontakte os. Vi sammensætter gerne et kursus efter jeres behov og/eller hjælper jer videre på anden vis. 

Vi er nysgerrige, og vi er tekniske nørder der elsker at lege, udforske og udvikle os. Så kom endelig forbi og del din passion for teknik med os.

Hvad kan du forvente dig af kurserne?

Ud over at du bliver meget klogere på flowmåling og gasdetektering, kan du dele erfaringer og viden med kolleger fra branchen. I vores showroom kan du teste vores udstyr, og du kan få en gennemgang af, hvordan det fungerer.

Du er også velkommen til selv at afprøve, hvordan instrumenterne virker. Desuden giver vi gerne en demonstration af, hvordan vores clamp-on flowmåler fra GE fungerer i praksis på en af vores flowstande.

Forplejning på kurset

Vi har altid et rundstykke og en kop kaffe klar til at starte dagen på. Til frokost vil der være en lækker sandwich fra Lagkagehuset, og så er der kaffe og vand ad libitum. 

vores undervisere er begge uddannet maskinmestre

Om vores underviser

Rasmus er uddannet maskinmester og er medejer af HH Instruments. Før vi var så heldige få ham til HH, havde han sin daglige gang hos Siemens Wind Power. 

Rasmus er en erfaren rotte inden for undervisning i flow. Det er hans spidskompetence at få teknisk svær teori ned på jorden, så alle kan forstå det. Det er ikke nødvendigvis alle, der skal måle ph-værdi, ledningsevne eller en flydende masse, som er uddannet til at kunne gøre det. Det ved vi godt, og derfor gør Rasmus meget ud af, at kurset er for alle, der måtte have en interesse i at få viden om flowmåling. 

Hvor afholdes kurserne?

Axel Kiers Vej 44, 8270 Højbjerg

Søg efter produkter

Søg efter produkter her… 
Generic filters
Exact matches only 

NYHEDER OG VIDEN

Vi deler med jævne mellemrum produktnyheder og trends fra industrien.

Gå til nyheder og viden

Produkter

Alle vores leverandører er nøje valgt. For selvom vi er små, så stiller vi store krav til vores samarbejdspartnere.

TIL PRODUKTER

Kontakt

For yderligere information om kurser og uddannelser, kontakt Rasmus Rossen Kristensen på tlf. 31 17 16 15

TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.