'

Disclamer

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Oplysningerne på denne hjemmeside er kun til generel information. Informationen er givet af HH Instruments A/S, og mens vi bestræber os på at holde informationen tidssvarende og korrekt, gør vi ikke indsigelser eller giver garantier af nogen slags, udtrykt eller underforstået, vedrørende fuldstændighed, nøjagtighed, troværdighed, egnethed eller tilgængelighed med hensyn til hjemmesiden eller informationen, produkter, services eller relaterede grafik på hjemmesiden. Enhver tillid, du måtte have til sådan information, er derfor udelukkende på eget ansvar.

Vi vil under ingen omstændigheder hæfte for tab eller skader, herunder, uden begrænsning, indirekte eller deraf følgende tab eller skader, eller for tab eller skader overhovedet, der er opstået på grund af mistede data eller mistet fortjeneste som følge af eller i forbindelse med brug af denne hjemmeside.

Igennem denne hjemmeside er du i stand til at linke til andre hjemmesider, som ikke er styret af HH Instruments . Vi har ikke kontrol over karakteren, indholdet og tilgængeligheden af disse sites. Tilstedeværelsen af tilgængelige links omfatter ikke nødvendigvis en anbefaling eller godkendelse af betragtninger udtrykt i disse.

Vi bestræber os på at holde hjemmesiden kørende. HH Instruments  vil imidlertid ikke tage noget ansvar for, eller hæfte for, at hjemmesiden kan være midlertidigt ude af drift på grund af tekniske problemer uden for vores kontrol.

Betingelser for brug af hjemmesiden

Velkommen til vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse i og bruge denne hjemmeside, accepterer du at overholde og være bundet af følgende betingelser, som sammen med vores fortrolighedspolitik styrer [forretningsnavn]s forbindelse til dig i forhold til denne hjemmeside. Hvis du er uenig i nogle af disse betingelser, bedes du venligst undlade at bruge vores hjemmeside.

Udtrykket HH Instruments  eller ’os’ eller ’vi’ henviser til ejeren af hjemmesiden, hvis hovedkontor er Fabriksvej 1, 7000 Fredericia, Danmark. Vores firmaregistreringsnummer er DK-89434718. Udtrykket ’du’ henviser til brugeren af vores hjemmeside.

Brugen af denne hjemmeside er underlagt følgende betingelser:

  • Indholdet af denne hjemmeside er kun til din generelle information og brug. Det kan ændres uden varsel.
  • Hjemmesiden bruger cookies for at overvåge browsing-præferencer.
  • Hverken vi eller tredjepart giver nogen form for garanti med hensyn til nøjagtighed, aktualitet, præstation, fuldstændighed eller egnethed af informationer og materialer, der findes eller tilbydes på denne hjemmeside til et specifikt formål. Du accepterer, at sådanne informationer og materialer muligvis indeholder unøjagtigheder eller fejl, og vi frasiger os udtrykkeligt alt ansvar for sådanne unøjagtigheder eller fejl i så vidt et omfang, som loven tillader.
  • Brug af informationer og materialer på denne hjemmeside er fuldstændig på eget ansvar, og vi hæfter ikke for det. Det er dit eget ansvar at sikre, at produkter, services eller information, som er tilgængelige på denne hjemmeside, opfylder dine specifikke krav.
  • Denne hjemmeside indeholder materiale, som ejes af eller er godkendt til os. Dette materiale omfatter, men er ikke begrænset til, design, layout, udseende, fremtoning og grafik. Reproduktion er forbudt, med mindre det sker i henhold til meddelelse om ophavsret, som er en del af disse handelsbetingelser.
  • Alle de reproducerede varemærker på denne hjemmeside, som ikke er ejet af eller godkendt til operatoren, bekræftes på hjemmesiden.
  • Uautoriseret brug af denne hjemmeside kan give anledning til en skadesanmeldelse og/eller være en forbrydelse.
  • Af og til kan denne hjemmeside også indeholde links til andre hjemmesider. Disse links er indsat for at gøre det nemmere for dig at skaffe mere information. De betyder ikke, at vi godkender hjemmesiden eller hjemmesiderne. Vi har intet ansvar for indholdet af disse hjemmesider.
  • Brugen af denne hjemmeside og enhver uenighed, der måtte opstå ved brug af denne hjemmeside, er underlagt Danmarks love.