'
Om os

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Om os

Tekniske specialister, fleksibilitet og solide løsninger

HH Instruments A/S er en mindre ingeniør- og handelsvirksomhed, der leverer store løsninger til industrien i Danmark. Vi har gennem årerne opbygget viden og know-how i mange brancher og leverer i dag instrumenteringsløsninger og rådgivning til alle industrier lige fra spildevand og off-shore til P2X og biogas.

Som en lille virksomhed er vi enormt fleksible. Det, vi gør, skal give mening for os og for vores kunder. En af vores største forcer er vores åbne tilgang til projekter. Vi ser altid mulighederne og er ikke bange for at udfordre de eksisterende løsninger. Tit kan det nemlig vise sig, at der er en bedre løsning derude. Derfor kan I altid tage fat i os, hvis I sidder med en udfordring som umiddelbart ser uløselig ud. I fællesskab når vi helt sikkert i mål. 

Se nogle af vores reference-cases her

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Hold dig opdateret på nye stillinger ved at følge os på LinkedIn eller her på siden.

Vores team

Vi er tekniske nørder, vi sætter os ind i dine behov, vi rykker hurtigt ud, og vi løser din udfordring. Mød vores team her. 

Rasmus Rossen Kristensen

Ejer & Teknisk Konsulent

Rasmus overtog i 2023 ejerskabet af HH Instruments og er derudover teknisk konsulent med +10 års erfaring. Rasmus’ spidskompetencer er hans overblik, viden og evne til at tænke ud af boksen. Han ser processen oppefra og ned, analyserer og tager fat der, hvor det er relevant. I de fire år Rasmus studerede på maskinmesterskolen, var han ansat i vores søstervirksomhed Tech Instrumentering. I 2016 overtog  Rasmus ansvaret for HH Instruments efter et par år som testmanager hos Siemens Wind Power.

Forbind med Rasmus på LinkedIn

Steffen Rasmussen

Teknisk Konsulent

Steffen er vores gas- og offshore-ekspert. Han ved alt om niveaumåling offshore og om overvågningsudstyr til fire/gas og metering. Steffen har været ansat i HH Instruments siden foråret 2018. Han er uddannet elektriker og har 6 års erfaring fra Nordsøen, hvor han var ansat offshore som tekniker. Han kan hjælpe med stort og småt inden for tryk, temperaturer og flowmålinger. 

Forbind med Steffen på LinkedIn

Clive

Clive Jones

Teknisk Konsulent & Back Office

Clive har mange års erfaring med ordrebehandling og servicesager fra en langvarig stilling i en teknisk virksomhed, og i 2021 efteruddannede han sig til automationteknolog. Clive har været en del af HH-teamet siden foråret 2024, og hans opgaver spender lige fra at hjælpe med tilbudsgivning og håndtere servicesager til pakning og forsendelse af varer og reparationer.

Forbind med Clive på LinkedIn

Pernille Søndergaard Frandsen

Kommunikation & Back Office

Pernille blev ansat som studiemedhjælper i foråret 2021 og fortsatte på fuldtid efter afslutning af sin uddannelse i International virksomhedskommunikation i tysk i 2022. Pernille har ansvar for vores ordrebehandling samt kommunikation og marketing. Du er altid velkommen til at tage kontakt, hvis du har spørgsmål til leveringstider, afholdelse af kurser eller andet.

Forbind med Pernille på LinkedIn

Anne Cecilie Kjærgaard Rossen

Økonomi & Administration

Anne Cecilie blev ansat i HH Instruments i oktober 2023, og står hovedsageligt for økonomi og administration. Hun er oprindeligt uddannet i Uddannelsesvidenskab, og har tidligere arbejdet i rekrutteringsbranchen samt som afdelingsleder i en større kommune. Du er altid velkommen til at kontakte Anne Cecilie med spørgsmål af økonomisk eller administrativ karakter.

Forbind med Anne Cecilie på LinkedIn

Procesoptimering er i fokus

Vores mål med samarbejdet er forbedre jeres proces, at effektivisere den, tilføre en mere nøjagtig måling eller spare en arbejdsgang. Alt sammen med henblik på, at I efterfølgende oplever en konkret forbedring. Vi ser på hele jeres proces og slår ned der, hvor vi ser muligheden for at gøre processen endnu skarpere.

Vi gør det umulige muligt – og vi gør det ordentligt. Vi kvalitetssikrer og tjekker, at løsningen fungerer, så I altid står tilbage med et system, der fungerer optimalt.

Søg efter produkter

Generic filters
Exact matches only 

Salgs- og leveringsbetingelser

Læs om vores betingelser for salg og levering.

Gå til Salgs- og leveringsbetingelser

NYHEDER OG VIDEN

Vi deler med jævne mellemrum produktnyheder og trends fra industrien.

Gå til nyheder og viden

PRODUKTER

Alle vores leverandører er nøje valgt. For selvom vi er små, så stiller vi store krav til vores samarbejdspartnere.

Gå til Produkter

KURSER

Videndeling som fundament
for de bedste løsninger.

TIL KURSER

TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.