'

FlameSpec-IR3-HD

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Produkter / Flammedetektering / Infrarød / FlameSpec-IR3-HD

FlameSpec-IR3-HD

FlameSpec-IR3-HD Triple IR (IR3) flammedetektoren giver ultrahurtig respons, høj ydeevne og pålidelig detektering af alle typer kulbrintebrande (synlige og ikke-synlige). Med integreret kamera.
For yderligere information om produkterne, kontakt Rasmus Rossen Kristensen på tlf. 31171615

FlameSpec-IR3–HD er den næste generation af IR3 flammedetektoren. Det bliver introduceret for yderligere at forbedre beskyttelsen og sikkerheden for disse højrisiko- og højværdiindustrier. FlameSpec-IR3-HD Triple IR (IR3) flammedetektoren detekterer brande og eksplosioner ekstremt hurtigt, hvilket gør det muligt at iværksætte forebyggende handlinger endnu hurtigere og minimere konsekvenserne. 

De uovertrufne detektionstider og -afstande er:

 • 40ms – for en hurtig brandudbrud eller eksplosion
 • 1,2s – til 1ft² (0,1m²) n-heptan pandebål på op til 50 ft (15m)
 • <4,1s – til 1ft² (0,1m²) n-heptan pandebål på op til 230 ft (70m)

Integreret video i HD-kvalitet med hændelsesoptagelse, udover de gennemprøvede og overlegne egenskaber ved Triple IR (IR3) flammedetektering, giver et meget kraftfuldt sikkerhedsværktøj til at beskytte personale, anlæg og processer. 

FlameSpec-IR3-HD flammedetektoren giver ultrahurtig respons, høj ydeevne og pålidelig detektering af alle typer kulbrintebrande (synlige og ikke-synlige). Detektoren adresserer langsomt voksende brande samt hurtigt udbrud af brand ved hjælp af forbedret triple IR (IR3) teknologi. Den fungerer under alle vejr- og lysforhold med den højeste immunitet over for falske alarmer. Derudover giver detektoren high-definition (HD) videooutput af det overvågede område med tydelig billeddannelse af en brandhændelse og af personale på afstande op til 100 ft (30m). Dette gør det muligt for redningsholdet at være opmærksom på den nøjagtige situation, før de går ind i det farlige område. Detektoren optager automatisk video af enhver brandhændelse (1 minut før og op til 3 minutter efter alarminitiering). Disse funktioner sammen med den indbyggede hændelseslogger, giver yderligere midler til at studere årsagen til og udviklingen af brandhændelser.

 

Download datablad

Applied Analytics
Arkon
Baker Hughes
Deuta-Werke
Ecom
GIG
Jaquet Technology Group
Magnetrol
LDetek
ME Mantracourt
Micro Measurements
Rheonik
Panametrics
United Electric Controls

Søg efter produkter

Generic filters
Exact matches only 

Kontakt

For yderligere information, kontakt Rasmus Rossen Kristensen på tlf. 31 17 16 15

Flammedetektering

  KURSER

  Videndeling som fundament for de bedste løsninger. TIL KURSER

  TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

  Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
  På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.