'

FTIR-9500 – ETG

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

FTIR-9500 – ETG

FTIR 9500-serien har høj opløsning, hvilket giver høj signaloverførselskapacitet, lavt interferensniveau og forlænget komponentlevetid.
For yderligere information om produkterne, kontakt Rasmus Rossen Kristensen på tlf. 31171615

FTIR 9500-serien er det seneste produkt designet af det interne forsknings- og udviklingsteam, som er resultatet af mange års arbejde og erfaring på området. ETG Risorse e Tecnologia har udviklet et FTIR-spektrometer med høj opløsning. Det giver høj signaloverførselskapacitet, lavt interferensniveau og forlænget komponentlevetid.

9500-serien kan bruges i mange forskellige applikationer, og afhængig af konfiguration kan analyser flere kemiske forbindelser samtidigt. Udover karbondioxid (CO2), vand (H2O), kan analysatoren også måle blandt mange andre forbindelser, nitrogenmonoxid (NO), kvælstofdioxid (NO2), ammoniak (NH3), og meget mere.

Analysatoren har en stor 10 tommer touchskærm, der øger brugervenligheden. Via skærmen kan man blandt andet konfigurere separate datalogs og brugertilpassede logfiler. ETG 9500 kan også fjernbetjenes via et LAN netværk og er kompatibel med de fleste industrielle kommunikations protokoller.

Udover det standarde 19 tommer rack format, kan 9500-serien også fås i en transportabel udgave. Den kommer udstyret med en opvarmet linje for at undgå gaskondensering. Hvis der ønskes yderligere portabilitet, kan den fås i den såkaldte portabel udgave. Den portabel udgave er fuldt selvforsynene, med et indbygget batteri.

 

Download datablad

Applied Analytics
Arkon
Baker Hughes
Deuta-Werke
Ecom
GIG
Jaquet Technology Group
Magnetrol
LDetek
ME Mantracourt
Micro Measurements
Rheonik
Panametrics
United Electric Controls

Søg efter produkter

Generic filters
Exact matches only 

Kontakt

For yderligere information, kontakt Rasmus Rossen Kristensen på tlf. 31 17 16 15

Flammedetektering

    KURSER

    Videndeling som fundament for de bedste løsninger. TIL KURSER

    TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

    Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
    På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.