'

GfG GMA200-MW4 Controller

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Produkter / Gasdetektering / Stationær gasdetektering / GMA200-MW4 Controller – GfG

GfG GMA200-MW4 Controller til gasdetektor / vægmontage

Innovativ og fleksibel controller og analyseenhed. Tæt på ubegrænset antal konfigurationer som sikrer fleksibel, enkelt og struktureret anvendelse i industrielle og kommercielle applikationer.

For yderligere information om produkterne, kontakt Steffen Rasmussen på tlf. 2868 6113

Gasdetektionscontrolleren GMA200 er designet til kommercielle og industrielle applikationer til måling af brændbare og toksiske gasser såvel som til måling af ilt. Den kompakte konstruktion af GMA200-MW4 giver en omkostningseffektiv løsning for sikker og pålidlig gasovervågning af industrianlæg.

Parallel måling og fleksibel anvendelse understøttes af fire analoge og 16 digitale sendere, som alle kan tilsluttes GMA200-MW4 og overvåges samtidigt. Både måleområdet, måledesignationen, sendertypen og gastypen kan indstilles individuelt såvel som de tre alarmtærskler kan programmeres. Mikroprocessoren på GMA200-MW4 evaluerer alle modtagende signaler og aktiverer alarm og relæer. Hermed kan en enkelt GMA200-MW4 styre forskellige gasdetekteringsopgaver.

kontinuerligt stigende krav til sikkerhedsforanstaltninger kræver komplekse gasdetektionssystemer og overflødige beskyttelsesforanstaltninger. Derfor har GMA200-MW4 seks integrerede relæer. Til implementering af sikkerhedsforanstaltninger og alarm kan fire relæer programmeres frit, som i tilfælde af alarm udløses automatisk. Programmeringen giver omfattende og fleksible muligheder for tildeling af et eller flere målepunkter til et relæ. 

Download datablad

Søg efter produkter

Generic filters
Exact matches only 

Kontakt

For yderligere information, kontakt Steffen Rasmussen på tlf.: 2868 6113

Stationær gasdetektering

    TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

    Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
    På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.