'

GMA200-MT Controller fra GfG

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Produkter / Gasdetektering / Stationær gasdetektering / GMA200-MT Controller – GfG

GMA200-MT Controller til gasdetektor / vægmontage

Innovativ og fleksibel controller og analyseenhed. Tæt på ubegrænset antal konfigurationer som sikrer fleksibel, enkelt og struktureret anvendelse i industrielle og kommercielle applikationer.

For yderligere information om produkterne, kontakt Steffen Rasmussen på tlf. 2868 6113

Gasvarslingssystemet GMA200-MT er et af de mest innovative og fleksible kontrol- og analyseenheder for gasfare. Dets næsten ubegrænsede antal konfigurationer sikrer fleksibel, enkel og tydelig struktureret drift i industrielle og kommercielle applikationer, til måling af brændbare og giftige gasser/dampe og til måling af iltkoncentrationer.

Op til 16 GfG-transmittere til forskellige gastyper kan tilsluttes GMA200-MT gasvarslingssystem. Senderne kan tilsluttes individuelt som analog variant i en stjernekobling eller med reduceret kabling, når du bruger digitale GfG-sendere til tilslutning som busvariant via RS485-interface. 

Gasvarslingssystemet GMA200-MT er udstyret med otte interne relæer. Seks relæer kan konfigureres frit ved hjælp af softwareprogrammet, for at implementere sikkerhedsforanstaltninger og alarmer. Konfigurationssoftwaren understøtter adskillige fleksible muligheder, såsom tildeling af et eller flere målepunkter til relæer, enkeltalarmer pr. Målepunkt og alarmgrænse, konfiguration af kollektive eller gruppealarmer samt fejlmeddelelser.

Download datablad

Søg efter produkter

Generic filters
Exact matches only 

Kontakt

For yderligere information, kontakt Steffen Rasmussen på tlf.: 2868 6113

Stationær gasdetektering

    TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

    Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
    På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.