'

ECLIPSE® 706 fra Magnetrol

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Produkter / Niveaumåling / Guided wave radar / ECLIPSE 706 – Magnetrol

ECLIPSE® 706 – Niveau Transmitter

Denne førende niveau-transmitter er designet til at måle væsentligt mere præcist end de traditionelle måleteknologier er i stand til. 

For yderligere information om produkterne, kontakt Steffen Rasmussen på tlf. 28686113

Eclipse 706 højtydende transmitter med en loop-drevet 24 VDC-niveau transmitter, der er baseret på den velprøvede teknologi med styret bølgeradar (GWR). Denne niveau-transmitter, der omfatter en række signifikante tekniske egenskaber, er designet til at give måleydelse langt ud over mange af de mere traditionelle teknologier. Udnyttelsen af ​​”diodeskift”-teknologien i kombination med det mest omfattende sondeudbud på markedet, kan denne enkelt transmitter bruges i en lang række applikationer lige fra meget lette kulbrinter til vandbaseret medier. Magnetrols innovative vinklede indkapslinger er nu et almindeligt syn i branchen. En universal ECLIPSE-model 706-sender kan bruges og udskiftes med alle sondetyper og tilbyder forbedret pålidelighed, da den er velegnet til brug i kritiske SIL 2/3-certificerede sikkerhedssløjfer. ECLIPSE Model 706-transmitteren understøtter både FDT / DTM og forbedrede DD-standarder, som giver mulighed for visning af værdifuld konfiguration og diagnostisk information, såsom ekkokurven i værktøjer som PACTware ™, AMS Device Manager og forskellige HART® Field Communicators.

Er du interesseret i at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Steffen Rasmussen på tlf. 28686113, skrive til os på info@hhinstruments.dk eller udfylde formularen til højre.

Du er også velkommen til at downloade databladet nedenfor.

Download datablad

Søg efter produkter

Generic filters
Exact matches only 

Kontakt

For yderligere information, kontakt Steffen Rasmussen på tlf.: 2868 6113

Guided wave radar

    TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

    Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
    På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.