'

SmartLine Wireless Flange Mount

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Produkter / Tryk- og temperatur trådløs / Trådløs tryk / SmartLine Wireless Flange Mount

SmartLine Wireless Flange Mount

Flangemonterede tryktransmittere tillader installation på en tankflange og tilbydes derfor med en række forskellige tanktilslutninger. Typiske anvendelser omfatter højnøjagtig niveaumåling i tryksatte og ikke-tryksatte beholdere i den kemiske industri og kulbrinteindustrien.

For yderligere information om produkterne, kontakt Rasmus Rossen Kristensen på tlf. 31171615

SmartLine Wireless Flange Mount

Flangemonterede tryktransmittere tillader installation på en tankflange og tilbydes derfor med en række forskellige tanktilslutninger. Typiske anvendelser omfatter højnøjagtig niveaumåling i tryksatte og ikke-tryksatte beholdere i den kemiske industri og kulbrinteindustrien.

SmartLine trådløse flangemonterede tryktransmittere dækker følgende driftsområde:

 
Hvordan fungerer det?

Honeywells tilgang begynder med det mest dygtige og mest alsidige trådløse netværk, OneWireless Network. Vores netværk er branchens første multiprotokolnetværk med understøttelse af både ISA100 Wireless og WirelessHART protokollerne. Enheder fra begge protokoller eksisterer side om side og er operationelle i realtid sammen. Derudover bygger OneWireless-netværket yderligere bro mellem fremtiden og fortiden, idet Wi-Fi-baserede enheder og kablede MODBUS-baserede enheder også kan oprette forbindelse til netværket.

Honeywell designede OneWireless Network, så kunderne kunne installere et enkelt højtydende netværk til procesovervågning med fleksibiliteten til at tilføje mere kritiske applikationer, såsom kontrol, når det ønskes. De indbyggede funktioner i netværket gør det muligt for OneWireless Network at være klar til kontrol, som at tilbyde en skalerbar trådløs infrastruktur, mens den stadig opretholder deterministisk kommunikation.

Honeywells SmartLine Wireless Pressure bygger på den tidligere generations senderudbud ved at tilbyde en mulighed for ½ sekunds udgivelseshastighed og en ny mulighed for anti-aliasing-filter. Disse sendere er klar til kontrol. Honeywell-kunder, der i øjeblikket bruger XYR™ 6000 trådløse transmittere, kan også smertefrit tilføje SmartLine Wireless Pressure til deres netværk.

 

Hvilke problemer løser det?

Trådløse feltenheder sænker barrieren for projektets ROI, fremskynder installationsprocessen og bliver dermed hurtigere operationel.

Industrielle organisationer, der søger operationelle forbedringer, leder efter nye områder for at opnå effektivitet eller optimering. Dette fører til at revurdere områder, som tidligere var svære at retfærdiggøre økonomisk eller fysisk svære at få adgang til. Trådløse feltenheder løser dette problem med evnen til at sænke omkostningerne og give en alternativ vej til instrumentering.

Ved evaluering af industrielle trådløse tilbud tilbyder SmartLine Wireless Pressure-produktet betydelige ydeevne- og omkostningsfordele for både nuværende og nye brugere af industriel trådløs teknologi ved:

  • Giver et robust trådløst netværk med øget effekt, hurtigere opdateringshastigheder, reducerede infrastrukturkrav og bredere implementeringsmuligheder
  • Inkorporerer yderligere støjreduktion for at forbedre ydeevnen i kontrolapplikationer
  • Forenkling af installation og idriftsættelse
  • Brug af langtidsholdbare råvarebatterier
  • Tilbyder mulighed for at bruge 24-volt jævnstrøm, valgfrit, i marken
  • Implementering af den gennemprøvet og branchens bedste cybersikkerhed

Download datablad

Søg efter produkter

Generic filters
Exact matches only 

Kontakt

For yderligere information kontakt Rasmus Rossen Kristensen på tlf. 31 17 16 15

TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.