'

SmartLine Wireless Temperature

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

SmartLine Wireless Temperature

SmartLine Wireless Temperature transmittere tilbyder enestående nøjagtighed i temperaturmålinger. Temperaturtransmitterne understøtter en række inputmuligheder for at imødekomme forskellige brugerbehov.

For yderligere information om produkterne, kontakt Rasmus Rossen Kristensen på tlf. 31171615

SmartLine Wireless Temperature

Med SmartLine Wireless er der to forskellige sendertyper, der kan understøtte temperaturmålinger.

SmartLine trådløs temperaturtransmitter understøtter op til fire temperaturtermoelement, millivolt, ohm-indgange og/eller diskrete indgange eller to RTD-indgange.

SmartLine trådløse universelle I/O-transmittere tilbyder lignende kapacitet som den trådløse temperaturtransmitter er et alternativt valg, hvis RTD-indgange ikke er påkrævet.

 

Hvordan fungerer det?

SmartLine trådløs temperaturtransmitter måler det analoge signal fra temperatursensorer, diskrete input, millivolt-værdier eller ohm-værdier og transmitterer et digitalt udgangssignal proportionalt med den målte værdi for direkte digital kommunikation med systemer. De diskrete indgangskanaler understøtter spændingsfrie flydende kontakter.

Udgangssignalet kan transmitteres til en anden sender, feltrouter eller access point, som så i sidste ende sender beskeden til en gateway. Disse noder kommunikerer trådløst og danner et administreret, sikkert og redundant netværk.

SmartLine Wireless Temperature Transmitter er fuldt kompatibel med den internationale ISA100 trådløse standard.

 

Hvilke problemer løser det?

Honeywells trådløse transmittere giver mulighed for en billig, nem installation og sikker løsning til at bringe trådløse data ind i processtyringen eller SCADA-overvågningssystemet. Trådløse løsninger giver en metode til at levere målinger, hvor traditionel instrumentering ikke var mulig på grund af fysiske eller økonomiske begrænsninger.

Honeywells trådløse produkter giver et brancheanerkendt sikkerhedstilbud og en tryghed om, at din trådløse investering vil fortsætte med at være levedygtig i fremtiden.

 

Download datablad

Søg efter produkter

Generic filters
Exact matches only 

Kontakt

For yderligere information kontakt Rasmus Rossen Kristensen på tlf. 31 17 16 15

TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.