'

SmartLine Wireless Universal I/O

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Produkter / Tryk- og temperatur trådløs / Trådløs temperatur / SmartLine Wireless Universal I/O

SmartLine Wireless Universal I/O

SmartLine Wireless Universal I/O transmittere gør det muligt for brugere at bringe analoge input på højt niveau, termoelementer, millivolt og diskrete kontaktlukningsindgange trådløst ind i deres kontrolsystem.

For yderligere information om produkterne, kontakt Rasmus Rossen Kristensen på tlf. 31171615

SmartLine Wireless Universal I/O

SmartLine trådløse universelle I/O-transmittere fås i to modeller:

STUW750 – Understøtter i alt tre indgange, som kan være en kombination af 1-3 højniveau analoge indgange (0-20 mA/4- 20 mA) eller 1-3 termoelement, millivolt eller diskrete indgange.

STUW751 – Understøtter to indgange, som kan være en kombination af 1-2 analoge højniveauindgange (0-20 mA/4-20 mA), 1-2 termoelementindgange, 1-2 millivoltindgange eller 1-2 diskrete indgange og én diskret udgang, der kan bruges til at udløse en alarm eller tænde/slukke en enhed.

 

Hvordan fungerer det?

Honeywells universelle I/O-transmittere konverterer målinger til et trådløst signal, der kan transmitteres til en anden sender, feltrouter eller access point, som så i sidste ende sender beskeden til en gateway. Disse noder kommunikerer trådløst og danner et administreret, sikkert og redundant netværk.

Honeywells gateway (Wireless Device Manager) giver vejen til at bringe information ind i ethvert kontrolsystem via mange almindelige grænseflader, herunder: OPC-klient, HART eller Modbus/TCP. Integration med Experion® PKS og andre kontrolsystemer giver lokal målenøjagtighed til systemniveauet uden at tilføje typiske A/D- og D/A-omformerunøjagtigheder.

SmartLine Wireless Universal I/O-sendere er fuldt kompatible med den internationale ISA100 trådløse standard.

 

Hvilke problemer løser det?

Evnen til at blande og matche flere inputtyper sammen med et diskret output i en enkelt enhed reducerer installations- og konfigurationsomkostningerne, der er forbundet med at bruge flere enkeltfunktionsenheder. Derudover forbedrer Honeywells universelle I/O-transmittere brugernes fleksibilitet til at overvåge applikationer, der ikke har adgang til strøm, som er fjerntliggende eller svære at nå, og som kan kræve hyppig omkonfiguration.

 

Download datablad

Søg efter produkter

Generic filters
Exact matches only 

Kontakt

For yderligere information kontakt Rasmus Rossen Kristensen på tlf. 31 17 16 15

TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.