'
Ledige stillinger

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Ledige stillinger

Teknisk konsulent og ordrebehandler søges til HH Instruments 

– en mindre virksomhed, der leverer store løsninger inden for instrumentering!

Er du drevet af en teknisk interesse, og har du erfaring med instrumentering, automation og sensorer? Kan du se dig selv i en mindre virksomhed i vækst, hvor omdrejningspunktet hver dag er at levere de bedste løsninger til vores kunder? Så er stillingen som teknisk konsulent og ordrebehandler hos os måske interessant for dig.

Om stillingen

Fundamentet i vores forretning er salg og rådgivning af procesinstrumentering til industrivirksomheder i hele Danmark. Vi er optagede af at levere skræddersyede kvalitetsløsninger til vores kunder, hvor 100 % nøjagtighed, dygtighed og et indgående kendskab til branchen er en forudsætning for alt, hvad vi foretager os.

Som teknisk konsulent og ordrebehandler hos os, vil du få en bred og interessant opgaveportefølje, og dine opgaver vil tage sit udgangspunkt i forskellige led af vores forretning, herunder:

– Tilbudsgivning – Samle komplekse tekniske tråde i et tilbud

– Ordrebehandling – Håndtering af ordrer fra modtagelse frem til fysisk afsendelse til kunden, herunder: opdatering af sagsmapper, leveringstider, fysisk klargøring, kvalitetssikring og afsendelse

– Teknisk support – f.eks. af vores instrumenter i drift hos kunden

– Serviceopgaver – f.eks. kalibrering af gasdetektorer på eget værksted eller hos kunder, opsætning af måleudstyr samt idriftsættelse af udstyr på anlæg

Om dig

Du har en uddannelsesbaggrund som enten elektriker, automationsteknolog eller lignende teknisk uddannelse. Vi ser det som en fordel, hvis du har specifik erfaring inden for industrielle installationer og anlæg – og gerne i forbindelse med instrumentering, automation og styring samt sensorer. Det er desuden essentielt, at du generelt har en stærk interesse samt forståelse for det teknisk felt. Du har minimum 5 års erhvervserfaring efter endt uddannelse.

For at kunne få succes i stillingen er du som person proaktiv og løsningsorienteret i din opgaveløsning – i særlig kombination med øje for detalje og nøjagtighed. Du arbejder vedholdende og selvstændigt med dine opgaver – som nogle gange kan strække sig over lange perioder. Der er fremdrift i dig – men samtidig har du forståelse for, hvornår noget kræver ekstra tålmodighed. Derudover skal du kunne lide kontakten til kunder og leverandører, og se det som en af dine fornemmeste opgaver at yde god service til vores kunder.

Stillingen spænder vidt – fra tilbudsgivning ved skrivebordet til pakning af varer til vores kunder på lageret. Du skal kunne se dig selv trives i de forskellige opgaver, samt kunne prioritere dem efter vigtighed og relevans i samarbejde med dine kollegaer.

Om os

HH Instruments A/S har kontor i Lystrup nord for Aarhus. Vi bor i Kirstinelund – et stort virksomhedsfælleskab med moderne og meget indbydende lokaler. Vi tilbyder frokost- og frugtordning samt godt humør og et uformelt arbejdsmiljø med sociale arrangementer i løbet af året. I HH Instruments A/S er vi 5 ansatte – og vi glæder os til at få endnu en kollega med ombord.

Læs mere om HH Instruments A/S på vores hjemmeside.

Det praktiske

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer/uge. Af hensyn til kunder, leverandører og forsendelser ind og ud af vores lager er en fast mødetid mellem 8 og 16 en nødvendighed.

Ansættelsesvilkår forhandles efter kvalifikationer og på et konkurrencedygtigt niveau. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte CEO, Rasmus Kjærgaard Rossen på mail rasmus@hhinstruments.dk eller på telefon 31 17 16 15.

Ansøgning og CV modtages på annececilie@hhinstruments.dk

Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse snarest muligt.

Søg efter produkter

Generic filters
Exact matches only 

NYHEDER OG VIDEN

Vi deler med jævne mellemrum produktnyheder og trends fra industrien.

Gå til nyheder og viden

KURSER OG UDDANNELSE

Videndeling og uddannelse som fundament
for de bedste løsninger.

TIL KURSER OG UDDANNELSE

TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.