'

Overvågning af farlige gasser hos Rebild Forsyning

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Overvågningssystem forbedrer sikkerheden hos Rebild Forsyning

Overvågningssystem_gas_H2S_O2_CH4

01.10.2024

Overvågningssystem til farlige gasser forbedrer sikkerhed og drift hos Rebild forsyning

Vi er glade for at kunne præsentere en overvågningsløsning til kontrol af farlige gasser. Vi har for nylig igangsat et fuldt overvågningssystem hos Rebild Forsyning, som du kan læse mere om her!

BEHOVETRebild Forsyning ønskede at forbedre personsikkerheden og den generelle driftsstabilitet på deres pumpestation. For at opnå dette, var der behov for måling af H2S, som er giftigt selv i små koncentrationer, samt O2, hvor både for høje og for lave niveauer udgør en risiko. Dernæst var det nødvendigt at lave LEL-målinger (Lower Explosive Limit) af eksplosive gasser som metan. Der var tre vigtige krav til løsningen for at sikre en effektiv drift:

  • Høj brugervenlighed
  • Minimal vedligeholdelse
  • Nem integration i det eksisterende alarmsystem

LØSNINGENLøsningen blev et overvågningssystem med CS22D- og CC22D-transmittere og en GMA200-controller fra GfG Gesellschaft für Gerätebau mbH. Transmitterne leverer præcise målinger uden at gå på kompromis med brugervenlighed, og så er de nemme at vedligeholde, hvilket gør dem til et ideelt valg for mange anlæg. Transmitterne er forbundet til en GMA200-controller, der alarmerer vha. lys- og lydsignaler og underretning til forsyningens eget system ved potentielle farer.

MÅLET: Med overvågningssystemet fra GfG opnår Rebild Forsyning øget personsikkerhed samt en mere stabil drift.

Står du og mangler en løsning til gasovervågning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi leverer leverer det fulde system og tilbyder service og vedligehold, så du altid kan være sikker på, at jeres anlæg overholder de højeste sikkerhedsstandarder.

Du kan læse mere om produkterne ved at klikke her.

TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.