'

G460 fra GfG

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Produkter / Gasdetektering / Bærbar gasdetektering / G460 7-gasdetektor – GfG

G460 7-gasdetektor 

Multigasdetektor som kan kan overvåge op til 7 gasser samtidigt.

For yderligere information om produkterne, kontakt Steffen Rasmussen på tlf. 28686113

G460 Microtector ll multigasdetektor kan overvåge op til 7 gasser samtidigt.

Performance test-godkendelse.

Denne lette og robuste gasdetektor er udviklet med udgangspunkt i den gennemprøvede Microtector II G450. De vigtigste funktioner er bevaret: smart, udskiftelig sensorteknologi, lave brugeromkostninger + ekstra funktionalitet er tilføjet.

Microtector II G460 måler op til 7 gasser samtidigt for øget sikkerhed på arbejdspladsen. Sensortype kan sammensættes individuelt. Forskellige detektorteknologiske principper er tilgængelige for optimale måleresultater.

G460 er certificeret til EN 60079-29-1- (brændbar gas performance) EN 50104 (ilt), EN 45.544-1 (giftig) og EN 45.544-2 (giftig).

Målbare gasser

De mest almindelige sensorer registrerer O2, H2S, CO, CO2 og brændbare gasser. Ekstra sensorer er tilgængelige for NH3, HCl, PH3, HCN, NO, NO2, SO2 samt en række andre gasser.

O2 – pålidelig infrarød måling

For at øge brugerens sikkerhed, registrerer Microtector II G460 kuldioxid ved hjælp af en selektiv infrarød sensor (NDIR). Denne sensor giver langvarig og stabil detektering af gasforekomster. I modsætning til elektrokemiske sensorer er IR-teknologien ikke er påvirket af krydsreaktion fra giftige svovlbrinte.

Microtector II G460 er den mindste detektor hele verden, som kan udstyres med både en infrarød sensor og en PID.

Overvågning af giftige flygtige organiske forbindelser (VOC)

Instrumenter udstyret med Photoionization detektor (PID) bliver i stigende grad betragtet som det bedste valg til måling af VOC ved eksponeringsgrænseværdi-koncentrationer. Velkendte stoffer, der indeholder VOC omfatter:

 • opløsningsmidler
 • fortynder
 • neglelakfjerner
 • dampe i forbindelse med brændstoffer såsom benzin, diesel, fyringsolie, petroleum og jetbrændstof. 

Kategorien omfatter også mange specifikke giftige stoffer såsom benzen, butadien, hexan, toluen, xylen, og mange andre. De fleste VOC dampe er brandfarlige ved overraskende lave koncentrationer. For de fleste VOC’er er den giftige eksponering imidlertid overskredet længe før, der opnåes en koncentration høj nok til at udløse en brændbar alarm.

Yderligere funktioner i Microtector II G460

 • IR-sensor (CO2) for langsigtet stabil detektering værdier
 • Poison resistent CO2-føler
 • PID til overvågning giftige flygtige organiske forbindelser (VOC)
 • Smart Sensor teknologi til sikker og nem udskiftning
 • Omfattende tilbehør gør Microtector II G460 til en komplet og nyttigt instrument i det daglige arbejde med brændbare og giftige gasser.

Datalogger (valgfri)

Loop datalogger registrerer gaskoncentrationer og alarmer i en periode på op til 50 timer. Disse data kan overføres til en pc, hvor de kan vises og evalueres. Dataloggeren har en lagerkapacitet på 1800 målepunkter pr. gas. Lagringsinterval og mode (gennemsnit, peak, øjeblikkelige værdier) er programmerbare individuelt.

Påbygningsmotoriseret pumpe (ekstraudstyr)

Utilgængelige områder, såsom tanke og beholdere, kan indeholde dødelige gasblandinger. Med en G400-MP1 påbygnings- og højtydende pumpe kan der hentes prøver på gassen fra op til 100 meter væk. Pumpen og slange fastgøres let og har sin egen strømforsyning, og påvirker derfor ikke den operationelle tid af instrumentet. Enten et genopladeligt NiMH batteri eller alkaliske batterier kan anvendes.

Strømforsyning – muligheder

Strømforsyningen leveres af enten et genopladeligt NiMH batteri eller Alkaline batterier. Afhængig af alarmhyppighed og alarmvarighed er den operationelle tid op til 30 timer. Et NiMH batteri med Ex-sikker LED’er giver en indbygget lommelygtemulighed. NiMH-batterier kan være fuldt opladede på mindre end 4 timer med en drop-in oplader. Yderligere opladningsmuligheder er smart oplader-dæksel, dockingstation eller cigartænder-oplader.

Dockingstation DS400

Den innovative Dockingstation DS400 er et komplet device management system, der giver brugeren reducerede omkostninger og tid til at udføre funktionelle tests (Bump tests), kalibrering og dokumentation. DS400 er kompakt, bærbar og kræver ikke en pc for at fungere.

Når G460 indsættes i DS400, er detektoren automatisk bump-kontrolleret. Alarmfunktioner er testede for at sikre korrekt drift, og som supplement testes sensor-reaktion. Kalibreringsrapporter kan printes fra DS400 (via PC). Alle data registreres på et hukommelseskort, og data overføres fra detektoren til DS400. Disse data kan derefter overføres til PC via et USB-kabel og eksporteres direkte til Excel.

Download datablad

Søg efter produkter

Generic filters
Exact matches only 

Kontakt

For yderligere information, kontakt Steffen Rasmussen på tlf.: 2868 6113

Bærbar gasdetektering

  KURSER

  Videndeling som fundament
  for de bedste løsninger.

  TIL KURSER

  Magnetiske flowmålere

   Salgs- og leveringsbetingelser

   Læs om vores betingelser for salg og levering.

   Gå til Salgs- og leveringsbetingelser

   TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

   Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
   På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.